31/03/2021 17:25:06 - 31/03/2021 17:25:06 - 8352 Okunma

Responsive image

Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL, 1986 yılında İstanbul’da doğmuştur. Lisans öğrenimini 2007 yılında Gazi Üniversitesi Kırşehir Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü’nde tamamlamıştır. 2010 yılında Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans, 2016 yılında Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik Anabilim Dalı’nda Doktora derecelerini almıştır.

2009 yılında Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde Öğretim Görevlisi olarak göreve başlayan ÜNAL, 2017 yılında Kırklareli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü’nde Doktor Öğretim Üyesi olarak çalışmaya başlamıştır.

Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL, Kırklareli Üniversitesi’nde Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. 5 Ocak 2021 tarihinden itibaren Kırklareli Üniversitesi Rektör Danışmanlığı görevine atanmıştır.

Matematik, Uzman Sistemler ve Uzaktan Eğitim alanında uluslararası hakemli dergilerde yayınlanmış makaleleri, ulusal – uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan bildirileri bulunmaktadır. Kırklareli Üniversitesi yürütücülüğünde devam eden bir uluslararası (Erasmus KA204 Yetişkin Eğitimi) projede koordinatör, bir ulusal (Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı) projede koordinatör yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL