31/12/2020 14:52:29 - 31/12/2020 14:52:29 - 6081 Okunma

2020 yılı hem ülkemiz hem de dünya geneli için Covid-19 pandemisinin gölgesinde zorluklarla geçen bir yıl oldu… İyisi ve kötüsüyle geride bıraktığımız yıl; sağlığımızın, birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Kırklareli Üniversitesi olarak pandemi sürecini birlik ve beraberlik içerisinde “önce sağlık” misyonuyla çok iyi yönettik. Bu süreçte tabi ki Üniversitemiz adına sevindirici şeyler de oldu. Üniversitemiz sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlayan pek çok başarıya imza attı. Aklın ve bilimin ışığında, teknolojik yenilikleri gözeterek büyümeye devam edeceğiz.

Bu yılı öğrencilerimizden ayrı kalmanın burukluğu içerisinde bitiriyoruz. Yeni yıl yeni umutları da beraberinde getiriyor. Gerekli tedbirleri alarak ve alınan kurallara uyarak yeni yılda öğrencilerimizle kampüsümüzde yeniden kucaklaşmayı diliyorum.

Bu vesileyle Üniversitemiz mensuplarının, öğrencilerimizin ve tüm halkımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar; 2021 yılının sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu geçmesini temenni ederim.

 

Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR

                 Rektör

 

Yeni Yıl Mesaj KLÜ

Facebook Twitter Google Plus