27/08/2020 19:27:47 - 27/08/2020 19:27:47 - 10922 Okunma

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Trakya’nın incisi Kırklareli Üniversitesi’ni tercih ederek programlarımıza yerleşme başarısı gösteren sevgili öğrencilerimizi ve değerli ailelerini kutluyorum.

Sevgili öğrenciler,

Uzun ve yorucu bir maratonun ardından hayatınıza ve geleceğinize yön vereceğiniz büyük bir adım atarak Kırklareli Üniversitesi ailesine katılma başarısı gösterdiniz. Geleceğinize hazırlanırken Kırklareli Üniversitesi’ni tercih ederek bize güvendiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.

Türkiye’nin yenilikçi ve girişimci üniversitelerinden biri olan Kırklareli Üniversitesi ailesinin bir üyesi oldunuz. Kırklareli Üniversitesi sahip olduğu nitelikli akademik ve idari kadrosuyla öğrencilerini en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için gayret göstermektedir. Hayatınızın en unutulmaz anlarını yaşayacağınız üniversite yolculuğunuzda akademik ve idari personelimiz ile her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim. 

Her bir fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulumuzda mesleki ve teknik anlamda üst düzey imkânlara sahibiz. Son teknolojiyle donatılmış laboratuvarlarımız ve dersliklerimizle eğitimde çağdaş ortamları siz değerli öğrencilerimizin hizmetine sunmaktayız.

Gelişen teknoloji ve bilimin ışığında öğrenci odaklı bir üniversite olarak uygulamalı eğitimi temel alan Kırklareli Üniversitesi, sizleri bireysel, mesleki ve etik değerlerin bilincinde, vizyon sahibi ve rekabet gücü yüksek bireyler olarak iş hayatına hazırlayacaktır. Siz değerli öğrencilerimiz, burada bir yandan mesleki yaşamınızı ve geleceğinizi inşa ederken, diğer taraftan sosyal, kültürel ve kişisel kazanımlarınızla gelişiminizi sağlayacaksınız.

Öğrenci dostu bir şehir olan Kırklareli’nde bulunan Üniversitemizi sizlerle birlikte daha güçlü yarınlara taşıyacağımıza eminim. Başarılarla dolu bir geleceğiniz olması temennisiyle, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum.

Kırklareli Üniversitesi ailesine hoş geldiniz.

 

Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR

                  Rektör

mesaj KLÜ

Facebook Twitter Google Plus