01/06/2017 14:26:23 - 23/06/2017 14:26:23 - 46253 Okunma

Üniversitemiz Sağlık, Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen “2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Geleneksel Spor Etkinlikleri”; futbol, basketbol, voleybol branşlarında bayan ve erkek okul takımlarının katılımıyla 24 Nisan – 30 Mayıs 2017 tarihleri arasında Kayalı Kampüsümüzde gerçekleştirildi.

Spor etkinliklerinde futbol branşında 9, voleybol erkeklerde 11, voleybol bayanlarda 6, basketbol erkeklerde ise 10 takım mücadele etti. Beş hafta süren müsabakalar, tüm branşlarda oynan final maçlarıyla sona erdi. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçlarda takımlar centilmence mücadele etti ve seyircilere keyifli anlar yaşattı.

Dereceye giren takımlar için düzenlenen ödül töreni; Genel Sekreterimiz Ergün ERBAY, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ertuğrul CEYLAN’ın katılımı ile yapıldı. Törende dereceye giren fakülte-yüksekokul takım sporcularına ve antrenörlerine kupaları ve madalyaları takdim edildi.

Genel Sekreterimiz Ergün ERBAY müsabakalarla ilgili yaptığı açıklamada tüm sporcuları ve antrenörlerini maçlardaki centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ederek eğitim ve spor yaşamlarında başarı temennisinde bulundu. Organizasyonda emeği geçen Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na, personeline ve spor etkinliklerine katılan fakülte ve yüksekokul sorumlularına destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Törende ayrıca Satranç Kulübü tarafından Geleneksel Spor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada derece elde eden öğrencilerimiz; İktisat Bölümü öğrencisi Alperen AKÇA (birinci), Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencisi Zafer Faruk ÖZDEMİR (ikinci) ve İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Ahmet YAZICIOĞLU’na (üçüncü) madalyaları takdim edildi. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Kırşehir’de düzenlenen “2017 Yılı Türkiye Üniversiteler Arası Tekwando Şampiyonası”nda ikincilik başarısı elde eden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencimiz Esra ZEREN ve Trakya Üniversiteler Birliği tarafından Çanakkale’de düzenlenen turnuvada Masa Tenisi branşında birincilik başarısı gösteren Sağlık Yüksekokulu öğrencimiz Eray KAHRAMAN’a da madalya ve teşekkür belgesi verildi.  

Futbol branşı ödül töreni için TIKLAYINIZ. 

DERECEYE GİREN FAKÜLTE ve YÜKSEKOKULLAR

FUTBOL ERKEK

1-İlahiyat Fakültesi

2-Fen Edebiyat Fakültesi

BASKETBOL ERKEK

1-Sosyal Bilimler MYO

2-Mühendislik Fakültesi

VOLEYBOL ERKEK                                           

1-İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

2-Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu                

VOLEYBOL BAYAN

1-Sağlık Yüksekokulu

2-Sağlık Hizmetleri MYO

turnuva spor

Facebook Twitter Google Plus