16/03/2017 13:19:42 - 17/03/2017 13:19:42 - 28468 Okunma

Üniversitemiz Yazılım ve Bilişim Kulübü’nün düzenlediği “Microsoft Imagine Academy” semineri, 14 Mart 2017 Salı günü Mühendislik Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan seminerde, sektörün önde gelen şirketlerinden IDE Danışmanlıktan Microsoft Eğitmeni İsmet BENLİ; Microsoft Ürünleri ve İmagine Academy, İmagine Academy ile Eğitim, Öğrencilere Katkıları, İmagine Academy Sertifikasyon Süreçleri ile İmagine Academy ve Global Sektör konularında öğrencileri bilgilendirdi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Üniversitemiz Imagine Academy Program Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Bora ASLAN ise, “Microsoft Imagine Academy” eğitimlerinin öğrencilerin kariyer gelişimlerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

seminer