29/11/2016 11:34:30 - 13/02/2017 11:34:30 - 42151 Okunma

Kırklareli Üniversitesi EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) Mobil uygulaması ile iOS ve Android işletim sistemli  cep telefonlarınızdan ve tablet bilgisayarlarınızdan işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

EBYS Mobil iOS uygulamasına APP STORE dan "İş yazılım" aramasını yaparak ulaşabilirsiniz.Android uygulaması için ise http://bidb.klu.edu.tr/dosyalar/birimler/bidb/dagitim/ adresinden mail adresiniz ("@"den önceki kısım) ve şifreniz ile girerek uygulamayı indirebilirsiniz.

Mobil Uygulama Giriş Kılavuzu için tıklayınız.

Elektronik İmza (E-İmza) kullanan personelimizin Mobil uygulamada bireysel mobil imzalarını kullanabilmeleri için hatlarının TURKCELL ve MOBİL İMZA özelliğinin olması gerekmektedir. 

Hatları TURKCELL olan personelimiz Mobil İmza özelliği için TURKCELL bayilerine giderek mobil imza özelliğini aktif ettirebilirler.

Turkcell haricindeki operatörlerde mobil imza  kullanılamamaktadır. (Türk Telekom - Avea bu hizmeti sağlayamıyor)  Kurumsal olarak mobil imza süreçleri için ileriki bir tarihte detaylı bilgi ve talep toplama süreçleri paylaşılacaktır.

Detaylı bilgi ve sorularınız için Destek talep sisteminden irtibata geçebilirsiniz.

İyi çalışmalar dileriz.

ebys mobil ebys android ios mobil imza

Facebook Twitter Google Plus