18/08/2014 17:21:10 - 18/08/2014 15:13:30 - 36998 Okunma

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) kapsamında Üniversitemize Yerleştirilen Adayların Atamalarının Yapılabilmesi için 06 Ağustos 2014-20 Ağustos 2014 tarihleri arasında aşağıdaki belgelerle birlikte yerleştirildikleri Üniversitemiz ilgili Fakülteye/Yüksekokuluna şahsen başvurmaları gerekmektedir.

1-Lisans diplomasının aslı veya noter tasdikli örneği,

2-Varsa, Yüksek Lisans mezuniyet veya öğrenci belgesi,

3-Varsa, Doktora öğrenci belgesi,

4-Lisans mezuniyetinize ilişkin Transkript’in aslı veya noter tasdikli örneği,

5-Yerleştirmenize esas beyan ettiğiniz ALES sonuç belgesi,

6-Yerleştirmenize esas beyan ettiğiniz Yabancı Dil Sınav sonuç belgesi,

7-6 Adet fotoğraf,

8-Nüfus cüzdanının fotokopisi, (Birimce aslı görülüp, onaylanacaktır.)

9-Sağlık Durumu Beyan Formu, (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alan “Atama İşlemleri için İstenen Belgeler” bölümünden ulaşılabilir.)

10-Askerlik Durumu Beyan Formu, (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alan “Atama İşlemleri için İstenen Belgeler” bölümünden ulaşılabilir.)

11-Adli Sicil Kaydı Beyan Formu, (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesi formlar kısmında yer alan “Atama İşlemleri için İstenen Belgeler” bölümünden ulaşılabilir.)

12-Kamu Kurumunda çalışılmış ise hizmet belgesi ve dilekçe,

13-Ortaokul veya Lise Öğreniminde 1 yıl süre hazırlık okuyanların, hazırlık okuduklarına

dair belgenin aslı veya noter onaylı sureti,

14-Dilekçe (İletişim bilgilerini içeren).

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı