02/07/2020 17:15:27 - 02/07/2020 17:15:27 - 13182 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 17. Üst Kurul Toplantısı, 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Trakya Üniversitesi Rektörü ve TÜB 4. Dönem Başkanı Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Prof. Dr. Meryem ÇAMUR ile Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat YURTCAN, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Celalettin YANIK, Üniversitemiz Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ATALAY, TÜB 4. Dönem Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Ali İhsan MEŞE ve Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Aytaç MORALAR katıldı.

Toplantıda, 2018-2020 yılları arasında Trakya Üniversitesi Dönem Başkanlığı süresince yapılan akademik, bilimsel, kültürel ve sportif faaliyetlere ilişkin sunum eşliğinde bir değerlendirme yapıldı. Ayrıca toplantıda Pandemi sürecinde eğitim öğretim faaliyetleri ve gelecek planlamaları görüşüldü.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR TÜB 5. Dönem Başkanlığı’nı, 2018 yılından itibaren TÜB 4. Dönem Başkanlığını sürdüren Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU’ndan devralırken; üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU 5. Dönem Alt Kurul Başkanlığını, üniversitemiz Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ATALAY ise TÜB 5. Dönem Sekreterliği görevini devraldı.

Toplantı Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün plaket takdimiyle son buldu.

Klu TÜB