10/02/2020 13:18:37 - 10/02/2020 13:18:37 - 26950 Okunma

Responsive image

Kırklareli Üniversitesi bünyesinde 2’si doktora programı ve 4’ü yüksek lisans programı olmak üzere 6 yeni lisansüstü program daha açıldı.

Rektörlüğümüzün; Kırklareli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik Anabilim Dalı bünyesinde Matematik Doktora Programı ve Matematik Tezli Yüksek Lisans Programı; Mimarlık Anabilim Dalı bünyesinde Mimarlık Doktora Programı ve Mimarlık Tezli Yüksek Lisans Programı; Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm Rehberliği Anabilim Dalı bünyesinde Turizm Rehberliği Tezli Yüksek Lisans Programı; Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı bünyesinde Beslenme ve Diyetetik Tezli Yüksek Lisans Programı açılması teklifleri 31.12.2019 ve 15.01.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantılarında incelenerek söz konusu teklifler uygun görüldü.

Yeni açılan programlar ile birlikte Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesindeki lisansüstü program sayısı 13'e, Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesindeki lisansüstü program sayısı 31'e, Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesindeki lisansüstü program sayısı ise 6’ya yükseldi.

Yeni programlar için öğrenci kabulü 2020-2021 eğitim-öğretim yılı Güz döneminden itibaren yapılacak olup, yeni programların Üniversitemiz ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.

KLÜ Lisansüstü