04/02/2020 15:50:46 - 04/02/2020 15:50:46 - 18780 Okunma

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Hukuk Fakültesi Hukuk Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fethi GEDİKLİ ve Genel Kamu Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sebahattin NAL, 04 Şubat 2020 Salı günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. GEDİKLİ ve Doç. Dr. NAL’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ziyarette yaptığı konuşmasında Ülkemizin en genç ve en başarılı hukuk fakültelerinden birine sahip olduklarını söyledi. Nitelikli bir öğretim kadrosuna sahip olduklarını ve öğrenci odaklı bir üniversite olarak öğrencilerin mesleki temel bilgi, beceri ve değerleri ile fiziksel ve kişisel gelişimlerine büyük önem verdiklerini vurgulayan Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, inşaat çalışmalarında sona gelinen ve yakın bir zamanda kendi binasında eğitim hayatına devam edecek olan Hukuk Fakültemizin son teknoloji araç gereçlerle donatılmış laboratuvarları, derslikleri ve kurgusal duruşma salonu ile öğrencilerimize ve topluma hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

Responsive image

Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Fethi GEDİKLİ ve Doç. Dr. Sebahattin NAL, Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin yeni kurulmasına karşın aynı dönemde kurulan hukuk fakültelerine göre Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR öncülüğünde takdire şayan bir gelişme gösterdiğini dile getirdiler.

Ziyarette Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU ve İdare Hukuku Arş. Gör. Cihan YAYLAK hazır bulundu.

Ziyaret KLÜ

Facebook Twitter Google Plus