Toplam 24 kayıt bulundu.

2018-2019 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

30/05/2019 16/07/2019 176
Bütünleme sınav programını görüntülemek için

BÖLÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN PROJESİ...

22/05/2019 22/05/2019 133
Bölüm Öğrencilerimizin Projesi TÜBİTAK’dan destek almaya hak kazandı  

2018-2019 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV...

09/05/2019 09/05/2019 298
Final programını görüntülemek için tıklayın

BÖLÜMÜMÜZ 2. ve 4.SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK...

08/05/2019 08/05/2019 116
Bölümümüz 2. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik 02.05.2019 tarihinde RAGS Alkollü İçecekler...

“GÜNCEL MEVZUAT VE GIDA MÜHENDİSLİĞİNİN...

08/05/2019 08/05/2019 87
“Kalite Sistemleri ve Mevzuat” dersi kapsamında Doç. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU danışmanlığında 30.04.2019 tarihinde düzenlenen etkinliğe...

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ ve BAHÇIVAN GIDA ARASINDA...

08/05/2019 08/05/2019 75
Üniversitemiz ve Bahçıvan Gıda San. Tic. A.Ş. arasında öğrencilerimizin uygulamalı eğitimlerine yönelik işbirliği...

PEYNİR TADIM ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

26/04/2019 26/04/2019 92
"Peynir Teknolojisi" dersi kapsamında 4. sınıf öğrencilerimiz "Peynir Tadım Etkinliği" düzenlediler. Yerli ve yabancı tip birçok peynir tadımının yapıldığı etkinlikye öğrencilerimiz farklı peynir...

Üniversitemizde “BUNGE GIDA Firma Tanıtımı ve...

11/04/2019 11/04/2019 150
Üniversitemizde 9. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Kariyer Uyulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen konferansta Bunge Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş adına İnsan Kaynakları ve Üretim...

“DOĞAL VE SAĞLIKLI BALIN SÜRDÜRÜLEBİLİR VE...

11/04/2019 11/04/2019 135
Üniversitemiz “9. Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında 8...

ÜNİVERSİTEMİZDE 3. KARİYER FUARI YAPILDI.

11/04/2019 11/04/2019 109
Bu yıl 3.’sü düzenlenen kariyer fuarı, pek çok firmanın katılımı ile gerçekleştirildi. Farklı alanlarda faaliyet gösteren önemli firmaların...

BÖLÜMÜMÜZ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI...

11/04/2019 11/04/2019 190
Bölümümüz öğrencileri Sercan Sevim, Damla Aktaş ve Onur Aktaş’ın “2209/A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı”...

DANONE-LÜLEBURGAZ TESİSLERİNE TEKNİK GEZİ...

20/03/2019 20/03/2019 187
DANONE-LÜLEBURGAZ TESİSLERİNE TEKNİK GEZİ...

BÖLÜMÜMÜZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE SEKTÖR...

17/01/2019 25/01/2019 221
Bölümümüz 4. sınıf öğrencilerine

BÖLÜMÜMÜZ 3. SINIF ÖĞRENCİLERİNE SEKTÖR...

17/01/2019 25/01/2019 208
Bölümümüz 3. sınıf öğrencilerine...

2018-2019 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI

17/01/2019 30/01/2019 503
Ders programını görüntülemek için tıklayın

GELENEKSEL GIDA GECESİ ETKİNLİĞİMİZ DÜZENLENDİ

19/12/2018 19/12/2018 229
Kırklareli Üniversitesi...

Ünlü Catering Firmasından “Türkiye’de...

16/04/2018 16/04/2018 645

“Geçmişten Günümüze Eritme Peyniri” Konulu...

11/04/2018 11/04/2018 471

BÖLÜMÜMÜZ ÖĞRETİM ELEMANLARININ BAŞARISI

11/01/2018 11/01/2018 681
Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr.Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU ve...

4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN TEKNİK GEZİSİ

04/01/2018 04/01/2018 617

3. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN TEKNİK GEZİSİ

19/12/2017 19/12/2017 630

ÖĞRENCİMİZ AR-GE PROJE PAZARINA KATILDI

29/05/2017 29/05/2017 736
Bölümümüz 3. Sınıf öğrencilerinden Hande ŞAHİN’ in, Harran Üniversitesi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı’nda sunulmak üzere önerdiği çalışması kabul görmüş...

Üniversitemiz Akademisyenlerinin Geliştirdikleri...

09/05/2017 09/05/2017 844

BÖLÜM HAKKINDA

21/07/2015 24/10/2018 3502
GIDA MÜHENDİSLİĞİ NEDİR?